Σχεδιασμός εκδήλωσης

Διαχείριση Eκδηλώσεων και Catering

Η Cowa Hellas A.E. είναι στην ευχάριστη θέση να δύναται να διοργανώσει τις εταιρικές σας εκδηλώσεις. Οι στρατηγικές της συνεργασίες με τη Golden Food Concept Catering και τον πολυβραβευμένο Chef “Jean Louis Capsalas”, αλλά και τη SoundVoice, στο audiovisual production & entertainment μέρος της εκδήλωσης, δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μία άψογα διοργανωμένη εκδήλωση, η οποία θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με την εταιρεία SoundVoice, η οποία έχει μακροχρόνια εμπειρία σε εταιρικές εκδηλώσεις και πολλές διακρίσεις,  μπορούμε να αναλάβουμε και να διοργανώσουμε για εσάς από ένα απλό εταιρικό meeting ή παρουσίαση έως ένα μεγάλο συνέδριο ή ένα εταιρικό πάρτι.

Για την εξυπηρέτηση των αναγκών μιας επιχείρησης, έχουμε την ικανότητα και τη δυνατότητα να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε άμεσα κάθε είδους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, coffee breaks, cocktail party, brunch, επίσημα gala, γεύματα εργασίας.

Σας παρέχουμε προτάσεις με ειδικά σχεδιασμένα menu, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις! Μέχρι σήμερα, κορυφαίοι πολυεθνικοί όμιλοι και εταιρίες ηγέτες στον κλάδο τους, έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας για τις εκδηλώσεις τους.

Η μεγαλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι η μακροχρόνια σχέση που αναπτύσσουμε με τους μεμονωμένους ή εταιρικούς πελάτες, λόγω της αίσθησης ευθύνης και του κύρους που μας χαρακτηρίζει.