Ανθρώπινο Δυναμικό

Cowa ανθρώπινο δυναμικόΤο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η καρδιά της εταιρείας, γι’ αυτό και βελτιώνει συνεχώς τις πολιτικές διαχείρισης και διοίκησης του προσωπικού με σαφή και προσεκτικά σχεδιασμένες διαδικασίες επιλογής και εκπαίδευσης. Παράλληλα, το τμήμα είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται ο ομαλός και αποδοτικός συντονισμός του προσωπικού. Η σωστή και άμεση κάλυψη των θέσεων εργασίας δεν είναι μόνο σημαντική για την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά και του εργαζόμενου.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό. Κάθε εργαζόμενος που έχει προσληφθεί από την εταιρεία ή αλλάζει θέση εργασίας στην εταιρεία, εκπαιδεύεται ειδικά για τη θέση που θα του ανατεθεί, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου πόστου βάση τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες με τον πελάτη.

Η COWA δίνει μεγάλη σημασία στο προσωπικό της να διέπετε από ευγένεια, συνέπεια και υπευθυνότητα διότι αντικατοπτρίζει την εικόνα και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Οι ιδιότητες αυτές αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την COWA HELLAS Α.Ε., προκειμένου να αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης και ακεραιότητας με τους πελάτες της.

Πιστοποιητικά ISO

OHSAS 18001:2007    ISO 9001:2008   ISO 14001:2004

Επικοινωνία

Λ. Συγγρού 169 & Θυατείρων 3

 

Ν. Σμύρνη / Αθήνα T.K. 171 21

 

Τηλ.: 210 93 24 806 - 7 

 

Fax: 210 93 42 115

 

e-mail: info[at]cowa.gr

Χάρτης