• slide1
  • slide3
  • slide2
  • slide5
  • slide4

Τεχνογνωσία 

Η COWA Hellas Α.Ε. έχει δημιουργήσει οργανωμένα τμήματα εξειδικευμένων υπαλλήλων και με βάση την τεχνογνωσία και τα ανάλογα δομημένα... 

more

Περιβάλλον 

H εταιρεία μας θεωρεί την προστασία του περιβάλλοντος σαν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει. Για το λόγο αυτό...

more 

Ανθρώπινος Παράγοντας 

H εταιρεία αναγνωρίζει την συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη των στόχων της και με κύριο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη... 

more

cowa companycowa logo

Η COWA HELLAS A.E. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1979 τη στιγμή που στην ελληνική αγορά η έννοια του επαγγελματικού καθαρισμού δεν υπήρχε. Πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά, η εταιρεία COWA αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε ως μια από της μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) σε όλη την Ελλάδα.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού, απολύμανσης, κηπουρικής κ.α. της εταιρείας, αποτελούνται από οργανωμένες ομάδες με έμπειρο, εκπαιδευμένο και αξιόπιστο προσωπικό, που χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και ευγένεια. Οι εργαζόμενοι στην COWA αποτελούν ενεργούς και πολύτιμους αρωγούς της εταιρείας, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται επί σειρά ετών κοντά της.

Θέλοντας να συνεισφέρει στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό της COWA HELLAS ερευνά τακτικά την αγορά για να ενημερώνεται σχετικά με νέες τεχνολογίες που αφορούν στον μηχανολογικό εξοπλισμό, στα υλικά και στις μεθόδους για την ποιοτική εκτέλεση των υπηρεσιών.

Το όραμα της COWA είναι να εδραιώσει στην ελληνική αγορά τη σημασία της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος. Παράλληλα, στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών της στον επαγγελματικό χώρο τους, δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και υγιεινούς εργασιακούς χώρους. Όλα τα συνεργεία καθαρισμού, απολύμανσης, κηπουρικής, υαλοπινάκων κλπ. εποπτεύονται τακτικά ώστε οι εργασίες που αφορούν ιδιαίτερα τους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις, να είναι σωστά συντονισμένες και αποτελεσματικές ακλουθώντας την σωστή μεθοδολογία.

Ένα καθαρό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον συμβάλλει:

  • Στην καλή εντύπωση πιθανών πελατών και συνεργατών για τις επιχειρήσεις που επισκέπτονται.
  • Στην υγεία και ποιότητα ζωής του προσωπικού.
  • Στην αύξηση παραγωγικότητας των εργαζομένων λόγω της θετικής επιρροής στην ψυχολογία τους.

Ο μεγάλος αριθμός προσωπικού και οι έμπειροι επόπτες δίνουν στην COWA το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη των πελατών της όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πιστοποιητικά ISO

OHSAS 18001:2007    ISO 9001:2008   ISO 14001:2004

Επικοινωνία

Λ. Συγγρού 169 & Θυατείρων 3

 

Ν. Σμύρνη / Αθήνα T.K. 171 21

 

Τηλ.: 210 93 24 806 - 7 

 

Fax: 210 93 42 115

 

e-mail: info[at]cowa.gr

Χάρτης